top of page

Over de praktijk

De praktijk voor podotherapie in Boskoop is een eenmanspraktijk.

Gelegen in het centrum van Boskoop.

Rondom de praktijk is er volop gelegenheid om te parkeren.

Medisch centrum Boomgaard

Boomgaard 211

2771 PD Boskoop

06-18148548

 

Openingstijden:

De praktijk is te bereiken van maandag t/m donderdag tijdens onderstaande openingstijden. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn om de telefoon te beantwoorden, dan zal u doorverbonden worden met het antwoordapparaat. Ik zal dan op een later tijdstip terug bellen. Verder is er de mogelijkheid om een afspraak te maken via de website.

maandag: 8.30-20.30

dinsdag: 8.00-17.00

woensdag: 8.15-17.30

donderdag: 8.15-17.30

vrijdag: gesloten

Mededeling/nieuwsbericht

De praktijk is aangesloten bij MijnZorgApp.  Bij uw inschrijving als patiënt ontvangt u een SMS-je met een link naar de MijnZorgApp. Als u een IPhone of een Android telefoon heeft kunt u de MijnZorgApp downloaden. Met de app kunt u afspraken bekijken, u ontvangt herinneringen voor uw afspraken, ook als u de app niet gebruikt. In dat geval ontvangt u een reminder via SMS of e-mail. U hoeft dus nooit meer een afspraak te vergeten. In de app kunt u makkelijk opzoeken wanneer de afspraak ook alweer was. Het afmelden voor berichten kunt u zelf doen. Ga naar Ptilka.mijnzorgapp.com en druk op afmelden afspraakreminders. Wachtwoord kwijt? ga naar Ptilka.mijnzorgapp.com  Installeer de app en vraag in de app een wachtwoord aan. Wilt u iets vragen of een ervaring delen over de MijnZorgApp? stuur een e-mail naar info@mijnzorgapp.com

Veel succes met MijnZorgApp!

Het is ook mogelijk om online een afspraak te maken via de website. Dit doet u via de knop afspraak maken.  Staat de gewenste tijd er niet tussen dan kunt u gebruik maken van de bel mij terug knop. Het kan zijn dat er eventueel toch nog een plekje vrij is in de agenda. 

 

Praktijk gesloten:

I.v.m. de zomervakantie is de praktijk gesloten van maandag 10 juli t/m vrijdag 28 juli.  U kunt mij weer bereiken vanaf maandag 31 juli. 

 

bottom of page